Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Festival Muziekkapel Koningin Elisabeth @ Flagey

december 12, 2015 @ 11:00 am - 1:00 pm

€10 – €15

Tchaikovsky Family ConcertBOHO Players krijgt een prominente plaats in de 2015 editie van het Festival van de Muziekkapel Koningin Elisabeth – Russian Classics. Op de laatste dag van het festival, zaterdag 12 december 2015, zullen we twee familieconcerten brengen, met als titel Tsjaikovski mijn penvriend. Uitvoeringen in het Nederlands om 11:00 en het Frans om 12:00. Beide concerten nemen plaats in de prachtige Studio 4 van Flagey.

In een reeks flashbacks neemt barones von Meck ons mee op een reis doorheen het leven van Tsjaikovski, zijn grootste successen en zijn diepste wanhoop. Dit programma is gebaseerd op de uitgebreide correspondentie tussen de meester en von Meck, en combineert theater, dans, en muziek. Met muzikale fragmenten uit Tsjaikovski’s Serenade voor strijkers, het Andante Cantabile, ‘Mélodie’ uit Souvenirs d’un lieu cher en nog vele andere bekende werken, uitgevoerd door solisten van de Muziekkapel Koningin Elisabeth en BOHO Players.
(duur van de voorstelling: ong.40 à 45 min.)

Dit concert stelt eveneens het werk van Bednet (in Vlaanderen – www.bednet.be) en Take-off (in Wallonie – www.takeoff-asbl.be) in een breed daglicht. Deze twee organisaties zorgen ervoor dat langdurig zieke kinderen via live streaming van thuis uit mee lessen op school kunnen volgen. Via live-streaming zal dit concert dan ook te volgen zijn op de sites van Bednet, Take-off, de Muziekkapel (www.musicchapel.org) en BOHO Players (www.bohoplayers.com), en dit dankzij de genereuze steun van Proximus. Dit zal de eerste keer zijn dat een familieconcert live en gratis wordt uitgezonden, en dat zwaar zieke kinderen op die manier toch een live concertvoorstelling kunnen bijwonen.

Gegevens

Datum:
december 12, 2015
Tijd:
11:00 am - 1:00 pm
Kosten:
€10 – €15
Website:
http://www.flagey.be/nl/programma/17264/familieconcert-boho-players-much-soloists/boho-players-much-soloists

Locatie

Flagey
Place Flagey 18
Brussels, 1050 Belgium
+ Google Maps
Website:
http://www.flagey.be