Tchaikovsky Family Concert Poster

Tsjaikovski mijn penvriend

Op zaterdag 12 december 2015 zal BOHO Players een uniek familieconcert brengen (om 11u in het NL en 12u in het FR) voor het Russian Classics Festival van de Muziekkapel Koningin Elisabeth: “Tsjaikovski mijn penvriend”

In een reeks flashbacks neemt barones von Meck ons mee op een reis doorheen het leven van Tsjaikovski, zijn grootste successen en zijn diepste wanhoop. Dit programma is gebaseerd op de uitgebreide correspondentie tussen de meester en von Meck, en combineert theater, muziek en interactie met het publiek. Met muzikale fragmenten uit Tsjaikovski’s Serenade voor strijkers, het Andante Cantabile, Mélodie uit Souvenirs d’un lieu cheren andere bekende werken, uitgevoerd door solisten van de Muziekkapel Koningin Elisabeth en BOHO Players, onder leiding van David Ramael.

BOHO Players heeft een unieke samenwerking met twee fantastische VZW’s opgezet voor dit concert: Bednet en Take-off. Bednet (in Vlaanderen) en Take-off (in Wallonië) verbinden langdurig zieke kinderen in het lager en secundair onderwijs met hun klas via de computer zodat ze, van thuis uit, live les kunnen volgen met hun eigen klasgenoten. Dankzij de genereuze steun van Proximus zal dit concert via live streaming op het internet te volgen zijn, zodat alle Bednet en Take-off kinderen ook op dit familieconcert erbij kunnen zijn!

Komt U ook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.